Brutal Assault vol.007


23.8-24.8.2002 se konal v Hvozdu u Konice 7. ročník open air festivalu proti násilí a netoleranci.

Oficiálně se začínalo v pátek v 15:00, ale jak tomu bývá vždy na takových akcích, trochu se to protáhlo. Alespoň jsme si dali v klidu nějaké to pivko. Oficiálním pivem byl totiž Gambrinus (má oblíbená značka).

1. smečka Coward nás tak trochu připravila na to co příjde. Následovali finští Deepred (death jak prase). Podle mně to byla jedna z nejlepších smeček celého festu. Hned po jejich vystoupení jsem šel s bráchou za zpěvákem (Rodrigo Fatality – typický Fin 🙂 ) s tím, jestli nemá náhodou nějaké jejich CD. Ochotně nám prodal poslední titul za 300,- .

Ovšem bratr si to chtěl nechat podepsat načež nám laskavě sděli, že na té desce neučinkuje, protože přišel ke kapele až po natočení CD. No a když jsme po něm chtěli CD na kterém je  jeho chrochot, vysolili jsme další 2 kila. Aspoň má brácha věnování (za 500,-).

Pak to nějak pokračovalo dál. Dostaly se na řadu nějaké DOOM nebo Gothic kapely, kde účinkovaly ženy jakožto zpěvačky či klávesačky, případně oboje. Byla to hrůza. Raději jsme chodili mezi stánky s CD’s a spoustou textilu: od triček až po polštáře. Něktéré obaly CDeček byly opravdu inspirující, např. „vysrané“ střeva na zkrvavené  záchodové míse, jakýmsi šíleným způsobem zmutovaná hlava, vnitřnosti poházené na kupě atd.. Názvy některých skladem byly tématicky shodné s těmi obaly.

Večerse to zase rozjelo, ale to už si pamatuju jen mlhavě 🙂 . Co stojí za zmínku jsou ale chemické záchody TOI-TOI. Myslím, že žádný nechci vidět tak alespoň rok do dalšího festu. První den to ještě šlo. měli v tom nalitou nějakou voňavou sračku a hoven tam plavalo jen po málu. V sobotu to ale bylo o něčem jiném, ale to patří spíše na stránky nějakých fekalistů.

Ráno jsem si šel pro nějaký ten párek a pivo a netrpělivě jsem čekal až se zase začne hrát.

Jako 5. měli hrát „Cock and ball torture“ (ger.). Docela slušné, ale sound neměli nic moc.Chtěl bych slyšet jejich desku, snad je lepší. Pak se hrálo a hrálo a hrálo.

Kolem 22. hodiny měli nastoupit black metaloví ROOT.Na ty jsem se těšil nejvíc. Jejich vystoupení předcházela fire show (v rámci intra). Odehráli opravdu skvělý koncert. Bylo na co koukat a co poslouchat. Po té jsem byl nějak znaven a šel jsem vyspávat na ranní zpáteční cestu.
Můžete se podívat jak vypadala po 2 dnech má propustka + přehled kapel a mapka

Brutal Assault vol.007
[nggallery id=4]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *