AppBrain


AppBrain - Logo AppBrain je alternativní Android market. Umí toho však  mnohem více. Lze jej například využít k zálohování aplikací.

V případě že změníte zařízení, nebo své stávající musíte resetovat do továrního nastavení a o všechny dotažené aplikace tím pádem příjdete, stačí ze standardního Android marketu nainstalovat aplikaci AppBrain, kde máte uložen seznam aplikací a obnovíte si je během chvilky. Odpadá tedy zdlouhavé přemýšlení, co že jsem to tam k sakru měl všechno natahané. 🙂

Pro to aby šla obnova takto udělat je potřeba se na AppBrainu zaregistrovat. Pokud máte u Googlu účet, dá se přihlásit přes něj. Aplikace mluví česky, takže s ovládáním by neměl být problém.

Seznam si pak snadno vytvoříte synchronizací z mobilu se svým účtem. Ten pak lze spravovat na webovém rozhraní.

AppBrain umí již nainstalované programy aktualizovat.

Aplikace lze v AppBrainu hledat, nebo se inspirovat v seznamu řazeným dle popularity či hodnocení ostatními uživateli.

Můžete si tedy na webu vybrat co si chcete stáhnout, zařadit si tyto aplikace do seznamu k instalaci a později je hromadně všechny nainstalovat.

Zatím jsem nepřišel jak nastavit například velikost rozlišení obrazovky, tak aby se mi aplikace nevhodné pro mé zařízení nezobrazovali a tím pádem se při synchronizaci (instalaci) nezobrazovala hláška, že daný SW nelze nalézt.

Vytvořeným seznamem se můžete komukoliv pochlubit tak jak jsem to udělal níže. 🙂

[ad#ctverec]


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *